INSTRUKTØRER

Catharina - Yin,  Hatha og Yoga Nidra 

Mit navn er Catharina og jeg underviser i Yoga, baseret på Yang og Yin Yoga. Jeg har dyrket yoga i over 40 år, men er først begyndt at undervise i 2016. Det begyndte da min kiropraktor sagde til mig, at den eneste måde jeg kunne slippe for behandlinger hos ham, var ved at dyrke mere Yoga.

Yoga er for mig blevet en livslang ledsager, der giver mig fysisk velvære og styrker mig mentalt. At jeg nu kan give mine erfaringer og oplevelser med Yoga videre, gør mit liv med Yoga endnu rigere.

Det er vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas, om du er nybegynder eller øvet betyder ikke noget, vi er aldrig flere ad gangen end, at jeg kan give dig individuelle instruktioner.

Til daglig bor jeg i Karlslunde med min mand, her har jeg også mulighed for at undervise i egne lokaler.

HATHA YOGA
Min formelle uddannelse har jeg modtaget i Kerala, Indien: E-RYT 200 i Panmana Ashram, Kollam,  og E-RYT 500 i Sivananda Ashram Peetham i Kodakkad. Hvert forløb er på en måned og har en international standard godkendt af  organisationen Yoga Alliance.

YIN YOGA
I D
anmark har jeg videreuddannet mig i yin yoga hos Sattva Yoga. 

YOGA NIDRA (Yogiens søvn)
Jeg har dyrket yoga nidra i mange år og underviser i den på work shops og har den med på retreat i Kobæk.  

MEDITATION
Je
g har også rejst med Yogaen til Burma hvor jeg mediterede med en spændende munk, som lærte mig forskellige meditationsteknikker. 

REJSER MED YOGAEN
Min yogamåtte er altid med mig og jeg har fået dejlige oplevelser i Euorpa, Asien og Afrika.

Jeg har også fået nogle lærerige klasser i New York og Stockholm.

På mine rejser har jeg mødt mange dygtige instruktører og håber at give så meget som muligt videre til dig og samtidig være en kilde til inspiration. 

I yoga er der ikke noget endemål, det er en proces. Hvor meget yoga skal fylde i din hverdag, er jo helt op til dig.

Namaste.

 

Mia - Hatha og Ashtanga 

Jeg er uddannet Yoga instruktør i Yang og Ashtanga igennem DGI, derudover har jeg taget et hav af kurser og inspirations kurser igennem årene, for at følge med på noderne. 

Ud over yoga instruktør er jeg også uddannet instruktør for både voksne og børnehold (Dans Fitness, bootcamp, feminin fitness, Gym træner dance, fræk fitness og forældre/børn hold).

Om mig selv kan jeg fortælle at jeg har praktiseret yoga i ca. 15 år, startede til Yoga da min krop ikke kunne holde til at danse på høj niveau mere, har danset siden jeg var 2 år. 

Privat er jeg gift og har en søn på 3 år.

Camilla - Yin og Hatha 

Jeg hedder Camilla og har dyrket yoga i 12 år, jeg startede min yogarejse da jeg efter min datters fødsel fik problemer med hoften.

Jeg forelskede mig hurtigt i yogaen da jeg oplevede på egen krop og sind yogaens magi.

I Juni 2021 valgte jeg at uddanne mig Yin yoga instruktør hos Sattva yoga og i januar 2022 tog jeg Yang overbygningen.

Jeg bor i Greve med min datter Olivia på 14 år.

Vicki - Yin, Hatha og Vinyasa

Min interesse for yogaen blev vagt tilbage i 2013 på en terapeut uddannelse. 
Som en del af uddannelsen indgik der yoga og jeg fandt hurtigt ud af, at det jeg i virkeligheden søgte, var mere ro og balance i mit eget liv og det kunne jeg mærke at jeg fandt gennem yogaen. Siden har jeg taget flere forskellige yogauddannelser og har b.la undervist i mit eget yogastudie, i firmaer og Aof igennem de sidste 8 år, og nu hos søde Catharina.

Jeg glædes hver dag over at kunne give yogaen videre og være med til at gøre en så stor forskel for andre mennesker - I min undervisning ligger jeg vægt på, at alle skal føle sig godt tilpas og få så meget ud af undervisningen som muligt og samtidig holder jeg øje med, at du kommer sikkert igennem alle øvelserne og guider dig hele vejen.

Dorte - Hatha

Jeg hedder Dorte og underviser i din evige kilde til nærvær og næring til krop og sind – Hatha yoga. En ny dør har stået på klem et stykke tid, og nu har jeg åbnet den helt og glæder mig til at være en del af det skønneste Cat Yoga univers, og til mødet med dig på yogamåtten.

En rygsæk fuld af gaver
Hos Dansk Yogauddannelse har jeg i løbet af to år samlet 800 skole- og studiotimer sammen i yoga, åndedræt, anatomi og filosofi med afsluttende eksamen. En viden, jeg har givet videre til yogier og yoginier i min undervisning på mere end 500+ timer. Hen over tid er det blevet til flere workshops, men særligt mere viden om De Fem Tibetanere, Psoas-musklen og kropsterapi har gjort indtryk på mig. Healing af livets affald er en evig rejse, og som Reiki-healer mærker jeg dette i arbejdet med at heale mig selv og andre.

Min historie
Mit møde med Hatha yoga startede i den selvsamme sal, hvor jeg i dag underviser i min hjemby Vallensbæk. Det blev et møde, der skabte en trang til at vende tilbage på ny. I mere end 20 år har min krop og mit sind derfor haft yogaen som en del af min egen udviklingsrejse med nysgerrighed på livet og vejen hen til livets muligheder igen og igen.

Velvære på yogamåtten
Min Hatha yoga tager sin begyndelse med en lang blød landing på yogamåtten efterfulgt af opvarmning og fysiske stimulerende klassiske yogastillinger nogle gange krydret med en solhilsen. Undervejs møder du åndedrætsøvelser, der styrker. Din yogapraksis slutter altid med en dejlig afspænding. Du opbygger koncentration, fysisk styrke og smidighed og får både masseret dine indre organer og åbnet op for dine energibaner – Hatha yogaen arbejder med at tone hele dig og at give dig et generelt bedre velvære.

 

Tine Yin og Gong

Tine Grandjean har i 25 år arbejdet med sundhed/sygdom, kropsterapi, og ernæring. De seneste 6 år også som yogalærer og gongspiller.

Ved kontinuerligt at arbejde holistisk med mennesker, studere forskning, tage kurser, har hun nu en palette af terapier og metoder der kan bringe ethvert menneske i en bedre retning.

Yin yoga og gong er en vidunderlig kombination der giver en stor oplevelse. Giver en fredfyldthed, forbedre gennemstrømning af både blod og ilt til kroppens organer.

Gong giver vibrationer i rummet og i kroppen. Det kan helt konkret opleves som en sitren. Vibrationnen aktiverer vores vagusnerve og det er der behov for hos mange moderne mennesker. Vi lever måske lidt for travlt, for lidt sansende, for lidt blødt/bevægeligt. Måske har der været traumer, konflikter, stress eller chok. Det kan fryse eller stivne vagus som herefter har brug for hjælp til at blive blød og bevægelig igen. En aktiv vagus dæmper inflammation, styrker og stimulerer fordøjelsen. En aktiv vagus kan også sænke stress og løfte humøret.  Gong er en af de meget kraftfulde metoder til at aktiverer vagus. En læge på Holbæk sygehus har arbejdet med gong og andre dybe baslyde. På den måde har han behandlet kroniske smerter, depression, covid-senfølger og vaccinereaktioner.

Men først og fremmest inviterer jeg til at prøve gong som en oplevelse og som en vej til dyb afspænding.