INSTRUKTØRER

Catharina yoga

HATHA YOGA

Min formelle uddannelse har jeg modtaget i Kerala, Indien: E-RYT 200 i Panmana Ashram, Kollam,  og E-RYT 500 i Sivananda Ashram Peetham i Kodakkad. Hvert forløb er på en måned og har en international standard godkendt af  organisationen Yoga Alliance.

YIN YOGA

I Danmark har jeg videreuddannet mig i yin yoga hos Sattva Yoga. 

YOGA NIDRA (Yogiens søvn)

Jeg har nu afsluttet min uddannelse i Yoga Nidra, yogiens søvn og bruger den allerede på mine Retreats i Kobæk.  

MEDITATION

Jeg har også rejst med Yogaen til Burma hvor jeg mediterede med en spændende munk, som lærte mig forskellige meditationsteknikker. 

REJSER MED YOGAEN

Min yogamåtte er altid med mig og jeg har fået dejlige oplevelser i Vietnam og Thailand.

Jeg har også fået nogle lærerige klasser i New York og Stockholm.

På mine rejser har jeg mødt mange dygtige instruktører og håber at give så meget som muligt videre til dig og samtidig være en kilde til inspiration. 

I yoga er der ikke noget endemål, det er en proces. Hvor meget yoga skal fylde i din hverdag, er jo helt op til dig.

Namaste.

 

Catharina - Yin, Hatha og Yoga Nidra instruktør

Mit navn er Catharina og jeg underviser i Yoga, baseret på Hatha og Yin Yoga. Jeg har dyrket yoga i over 40 år, men er først begyndt at undervise de senere år. Det begyndte da min kiropraktor sagde til mig, at den eneste måde jeg kunne slippe for behandlinger hos ham, var ved at dyrke mere Yoga.

Yoga er for mig blevet en livslang ledsager, der giver mig fysisk velvære og styrker mig mentalt. At jeg nu kan give mine erfaringer og oplevelser med Yoga videre, gør mit liv med Yoga endnu rigere.

Det er vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas, om du er nybegynder eller øvet betyder ikke noget, vi er aldrig flere ad gangen end, at jeg kan give dig individuelle instruktioner.

Til daglig bor jeg i Karlslunde med min mand, her har jeg også mulighed for at undervise i egne lokaler.

yogabevis certifikat yoga
Catharina certifikat yoga

Mia - Hatha og Ashtanga instruktør

Jeg er uddannet Yoga instruktør i Hatha og Ashtanga igennem DGI, derudover har jeg taget et hav af kurser og inspirations kurser igennem årene, for at følge med på noderne. 

Ud over yoga instruktør er jeg også uddannet instruktør for både voksne og børnehold (Dans Fitness, bootcamp, feminin fitness, Gym træner dance, fræk fitness og forældre/børn hold).

Om mig selv kan jeg fortælle at jeg har praktiseret yoga i ca. 15 år, startede til Yoga da min krop ikke kunne holde til at danse på høj niveau mere, har danset siden jeg var 2 år. 

Privat er jeg gift og har en søn på 3 år.