INSTRUKTØRER

 
Catharina yoga
 

Catharina – Yin, Hatha og Yoga Nidra instruktør

Mit navn er Catharina og jeg underviser i Yoga, baseret på Hatha og Yin Yoga. Jeg har dyrket yoga i over 40 år, men er først begyndt at undervise de senere år. Det begyndte da min kiropraktor sagde til mig, at den eneste måde jeg kunne slippe for behandlinger hos ham, var ved at dyrke mere Yoga.

Yoga er for mig blevet en livslang ledsager, der giver mig fysisk velvære og styrker mig mentalt. At jeg nu kan give mine erfaringer og oplevelser med Yoga videre, gør mit liv med Yoga endnu rigere.

Det er vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas, om du er nybegynder eller øvet betyder ikke noget, vi er aldrig flere ad gangen end, at jeg kan give dig individuelle instruktioner.

Til daglig bor jeg i Karlslunde med mand og børn. Her har jeg også mulighed for at undervise i egne lokaler.

 
 

HATHA YOGA

Min formelle uddannelse har jeg modtaget i Kerala, Indien: E-RYT 200 i Panmana Ashram, Kollam,  og E-RYT 500 i Sivananda Ashram Peetham i Kodakkad. Hvert forløb er på en måned og har en international standard godkendt af  organisationen Yoga Alliance.

YIN YOGA

I Danmark har jeg videreuddannet mig i Yin Yoga hos Sattva Yoga.

YOGA NIDRA (Yogiens søvn)

Jeg har nu afsluttet min uddannelse i Yoga Nidra, yogiens søvn og bruger den allerede på mine Retreats i Kobæk.

MEDITATION

Jeg har også rejst med Yogaen til Burma hvor jeg mediterede med en spændende munk, som lærte mig forskellige meditationsteknikker. 

REJSER MED YOGAEN

Min yogamåtte er altid med mig og jeg har fået dejlige oplevelser i Vietnam og Thailand. Hertil tog jeg sidste efterår nogle lærerige klasser i New York.

På mine rejser har jeg mødt mange dygtige instruktører og håber at give så meget som muligt videre til dig og samtidig være en kilde til inspiration. 

I Yoga er der ikke noget endemål, det er en proces. Hvor meget Yoga skal fylde i din hverdag, er jo helt op til dig.

Namaste.


Catharina certifikat yoga

 

 

 

 

 
 


Mia Marie "Mia" Hatha og Ashtanga instruktør

Jeg er udannet Yoga instruktør i Hatha og Astanga igennem DGI, derudover har jeg taget et hav af kurser og inspiration kurser igennem årene, for at følge med på noderne.

Ud over Yoga instruktør er jeg også udannet instruktør for både voksne og børnehold (Dans Fitness, bootcamp femininfitness, Gymtræner Dance, Frækfitness og forældre/børn hold)

Om mig selv kan jeg fortælle at jeg har praktiseret yoga i ca. 15 år, startede til Yoga da min krop ikke kunne holde til at danse på højniveau mere, har danset siden jeg var 2 år

Privat er jeg gift og har en søn på 3år.