INSTRUKTØRER

Catharina yoga

Catharina - Yin, Hatha og Yoga Nidra instruktør

Mit navn er Catharina og jeg underviser i Yoga, baseret på Hatha og Yin Yoga. Jeg har dyrket yoga i over 40 år, men er først begyndt at undervise de senere år. Det begyndte da min kiropraktor sagde til mig, at den eneste måde jeg kunne slippe for behandlinger hos ham, var ved at dyrke mere Yoga.

Yoga er for mig blevet en livslang ledsager, der giver mig fysisk velvære og styrker mig mentalt. At jeg nu kan give mine erfaringer og oplevelser med Yoga videre, gør mit liv med Yoga endnu rigere.

Det er vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas, om du er nybegynder eller øvet betyder ikke noget, vi er aldrig flere ad gangen end, at jeg kan give dig individuelle instruktioner.

Til daglig bor jeg i Karlslunde med mand og børn. Her har jeg også mulighed for at undervise i egne lokaler.

HATHA YOGA

Min formelle uddannelse har jeg modtaget i Kerala, Indien: E-RYT 200 i Panmana Ashram, Kollam,  og E-RYT 500 i Sivananda Ashram Peetham i Kodakkad. Hvert forløb er på en måned og har en international standard godkendt af  organisationen Yoga Alliance.

YIN YOGA

I Danmark har jeg videreuddannet mig i Yin Yoga hos Sattva Yoga. 

YOGA NIDRA (Yogiens søvn)

Jeg har nu afsluttet min uddannelse i Yoga Nidra, yogiens søvn og bruger den allerede på mine Retreats i Kobæk.  

MEDITATION

Jeg har også rejst med Yogaen til Burma hvor jeg mediterede med en spændende munk, som lærte mig forskellige meditationsteknikker. 

REJSER MED YOGAEN

Min yogamåtte er altid med mig og jeg har fået dejlige oplevelser i Vietnam og Thailand. Hertil tog jeg sidste efterår nogle lærerige klasser i New York. 

På mine rejser har jeg mødt mange dygtige instruktører og håber at give så meget som muligt videre til dig og samtidig være en kilde til inspiration. 

I Yoga er der ikke noget endemål, det er en proces. Hvor meget Yoga skal fylde i din hverdag, er jo helt op til dig. Namaste

 

CHARLOTTE - Hatha instruktør

Jeg hedder Charlotte er 34 år og mor til to piger på 3 og 7 år. Jeg har en 2-årig yogalæreruddannelse fra Kreativ Yoga, været på åndedrætskursus hos Breathe Smart og er nu i gang med uddannelsen til zoneterapeut, hvor jeg supplerer med anatomi og fysiologi samt øreakupunktur. Som du kan læse, interesserer jeg mig for den alternative verden. Yoga for mig, er en effektiv måde at koble af på mens jeg skaber balance i krop og sind og bliver en bedre version af mig selv udenfor yogamåtten.

Det jeg kan tilbyde dig, er klassisk hatha yoga med åndedrættet i fokus, tid til fordybelse, nærvær og mindfulness. Halvanden time, hvor du kan være med uanset niveau. Jeg glæder mit til at se dig på mit hold.  Namaste

 

 

yogabevis certifikat yoga
Catharina certifikat yoga