YOGA REJSER

Catharina Indien yoga
Eksotisk Yogarejse til Kerala, Indien. 
28 feb - 12 mar UDSOLGT.
Alle rejser  fra april 2020  AFLYST pga. CORONA.   
Indien 13 - 28 nov 2021 er desværre udskudt pga Corona situationen.  

Der er plads til max. 12 deltagere på hver rejse og jeg følger med hele vejen. 

Vi rejser med Emirates Airlines eller QatarAirways fra København via Dubai eller Doha til Trivandrum i delstaten Kerala, Indien. Derefter kører vi med egen bus i ca. halvanden time til Varkala på den Indiske sydvest kyst.

Området har et behageligt tropisk klima, i stil med det syd Thailandske. Vi bor lige ud til stranden og dyrker Yin Yoga og traditionel Hatha Yoga  samt meditation to gange dagligt til lyden fra bølgerne og med udsigt over havet. Her er afslappende stemning hvor du kan nyde en afkølende dukkert i havet, får tid til at sætte tempoet ned, være i nuet og nyde den smukke solnedgang. Vores lille hotel ligger i gå afstand til det der kaldes Cliffen, et paradis for alle med interesse for Yoga og Ayurveda og hvor der er mulighed for at prøve forskellige ayurvediske behandlinger. Du finder også mange små spændende indiske butikker, cafeer, restauranter m.m. Vi tager på ture til de lokale templer, sejler på Backwaters, besøger et Ashram (Yoga skole).

Du kan trygt rejse med mig til Indien, sundhedsvæsnet her er velfungerende og de fleste indere i området taler engelsk. Af vaccinationer anbefales hepatitis A, tyfus vaccination og man kan tage malariapiller, dog er malaria ikke udbredt i de kystnære områder. Jeg har besøgt området en del gange og boet i Kerala i mere end 4 måneder sammenlagt. Jeg er også uddannet Spiesguide og har som sådan arbejdet en del år i Spanien. Her var jeg også instruktør på Spies Rejsers guideskole i mange år. Derudover er jeg uddannet Røde Kors førstehjælps instruktør.

Den Indiske delstat Kerala er det bedst stillede område i Indien og kaldes også med et smil: ‘India light’.Jeg kan love dig, at denne rejse bliver en meget stor og eventyrlig oplevelse for både krop og sjæl, hvor vi også møder Indiens betagende, anderledes, kærlige og farvestrålende verden.

Kærlig hilsen Catharina 

Blomster Kerala, Indien
Kerala, Indien yoga

  • Kerala, Indien

DET PRAKTISKE

Pris: 15.800 kroner.
Heraf betales 6000 kroner ved booking af rejsen og resten af beløbet 21 dage før afrejse.

Inkluderet i prisen er:

  • 3 gange 90 min Yoga undervisning i Karlslunde, hvor der er mulighed for at mødes før rejsen
  • Fly i turistklasse inkl. mad og drikke  til Trivandrum via Dubai eller Doha.
  • Al lokal transport ud / hjemrejse og planlagte udflugter.
  • Besøg i et ægte Ashram / Yoga skole. 
  • 10 overnatninger i delt dobbeltværelse på det eksotisk lille strandhotel Palm Tree Heritage i bungalows (tillæg for enkeltværelse 1950 kr). Halvpension (morgen- og aftensmad) med varieret menukort inkl. mange veganske retter og friskpressede juicer. Indisk stil, rent og pænt, 3 stjernet. Se mere om hotellet her.
  • 2 overnatninger i Periyar nationalpark i delt dobbeltværelse inkl. udflugt i parken og halv pension.
  • 3,5 timers Yoga dagligt (morgen og aften). 
  • Heldags udflugt med flodbåd på det såkaldte "Backwaters".
  • Guidede udflugter til Cliffen og templer i lokalområdet.

Turen egner sig også for en ledsager der ikke dyrker så meget Yoga.

CatYoga ved Catharina Wiessner

Registreret rejseudbyder i REJSEGARANTIFONDEN, medlems nummer: 3263