Eksotisk Yogarejse til Phuket i Thailand. Udsolgt.

Kom med på en luksus yogarejse til Thailand 4-16 marts 2023.

Der er plads til 12 deltagere  og jeg følger med hele vejen. Vi rejser med Thai Airways fra København via Bangkok til Phuket i Thailand. Derefter kører vi med egen bus i ca. 1 time til Karon beach på vestkysten af Phuket. Området har et behageligt tropisk klima, ikke for men dog varmt, som feks i Grækenland.

Vi bor med fin udsigt op ad de frodige små bjerge i området, men dog ikke mere end 5 min. kørsel til strand/by med gratis hotel transport. Det lille 4 stjerners hotel med kun 40 værelser er opbygget omkring en dejlig pool og to overdækkede yoga sale med udsigt til hav og jungle. Her dyrker vi Yin og Hatha yoga samt meditation to gange dagligt. Her er en afslappet stemning hvor du kan nyde en blanding af strand liv med afkølende dukkert i havet, får tid til at sætte tempoet ned, nyde en detox drink og se fantastiske solnedgange.  Vores lille hotel ligger i gå afstand til Karon stranden (dog er den gratis hotelbus at foretrække pga det bakkede terræn og varmen.)

Alle værelser har aircondition, køleskab, mulighed for at lave kaffe/te. Her kan man spise alt fra det sunde, vegetariske til traditionelle Thai retter. Massage , ansigtsbehandlinger m.m. udbydes fra ca 60 kr/tim.

I turen er også inkluderet et par ½ dags udflugter.

Du kan trygt rejse med mig til Thailand. Sundhedsvæsenet her er velfungerende og de fleste Thaier i området taler engelsk. Af vaccinationer anbefales Havrix mod Hepatitis. Jeg har boet/besøgt dette område af Thailand i mere en 25 år pga. mit tidligere arbejde. Jeg er også uddannet Spies guide og har som sådan arbejdet en del år i Spanien. Her var jeg også instruktør på Spies Rejsers guideskole i mange år. Derudover er jeg uddannet Røde Kors førstehjælps instruktør. 

Jeg kan love dig, at denne rejse bliver en meget stor og eventyrlig oplevelse for både krop og sjæl, hvor vi også møder Thailands betagende, venlige, smilende og farvestrålende verden.

Rejsen koster 17.600 kr. og inkluderer flytransport t/r København CPH – Thailand HKT med en mellemlanding, transport til og fra lufthavn (ca. 1 time), morgenmad eller brunch, 2 daglige yoga klasser, 2 halvdags udflugter og disse dage har vi kun 1 yoga klasse. Du får også en fridag. Alt er inklusive skatter og afgifter.  Prisen gælder for et delt dobbelt værelse , tillæg for enkeltværelse 3.000 kr. Medrejsende uden yoga fratrækkes 2.400 kr. Vil du være sikker på at komme med så bestil din rejse nu og betal depositum på 500 kr., 6.000 betales i starten af januar 2023 og resten betales 4 uger før afrejse.

Namaste 

Kærlig hilsen Catharina

Catharina Indien yoga
Eksotisk Yogarejse til Kerala, Indien. 
28 feb - 12 mar UDSOLGT.
Alle rejser  fra april 2020  AFLYST pga. CORONA.   
Indien 13 - 28 nov 2021 er desværre udskudt pga Corona situationen.  

Der er plads til max. 12 deltagere på hver rejse og jeg følger med hele vejen. 

Vi rejser med Emirates Airlines eller QatarAirways fra København via Dubai eller Doha til Trivandrum i delstaten Kerala, Indien. Derefter kører vi med egen bus i ca. halvanden time til Varkala på den Indiske sydvest kyst.

Området har et behageligt tropisk klima, i stil med det syd Thailandske. Vi bor lige ud til stranden og dyrker Yin Yoga og traditionel Hatha Yoga  samt meditation to gange dagligt til lyden fra bølgerne og med udsigt over havet. Her er afslappende stemning hvor du kan nyde en afkølende dukkert i havet, får tid til at sætte tempoet ned, være i nuet og nyde den smukke solnedgang. Vores lille hotel ligger i gå afstand til det der kaldes Cliffen, et paradis for alle med interesse for Yoga og Ayurveda og hvor der er mulighed for at prøve forskellige ayurvediske behandlinger. Du finder også mange små spændende indiske butikker, cafeer, restauranter m.m. Vi tager på ture til de lokale templer, sejler på Backwaters, besøger et Ashram (Yoga skole).

Du kan trygt rejse med mig til Indien, sundhedsvæsnet her er velfungerende og de fleste indere i området taler engelsk. Af vaccinationer anbefales hepatitis A, tyfus vaccination og man kan tage malariapiller, dog er malaria ikke udbredt i de kystnære områder. Jeg har besøgt området en del gange og boet i Kerala i mere end 4 måneder sammenlagt. Jeg er også uddannet Spiesguide og har som sådan arbejdet en del år i Spanien. Her var jeg også instruktør på Spies Rejsers guideskole i mange år. Derudover er jeg uddannet Røde Kors førstehjælps instruktør.

Den Indiske delstat Kerala er det bedst stillede område i Indien og kaldes også med et smil: ‘India light’.Jeg kan love dig, at denne rejse bliver en meget stor og eventyrlig oplevelse for både krop og sjæl, hvor vi også møder Indiens betagende, anderledes, kærlige og farvestrålende verden.

Kærlig hilsen Catharina 

Blomster Kerala, Indien
Kerala, Indien yoga

  • Kerala, Indien

DET PRAKTISKE

Pris: 15.800 kroner.
Heraf betales 6000 kroner ved booking af rejsen og resten af beløbet 21 dage før afrejse.

Inkluderet i prisen er:

  • 3 gange 90 min Yoga undervisning i Karlslunde, hvor der er mulighed for at mødes før rejsen
  • Fly i turistklasse inkl. mad og drikke  til Trivandrum via Dubai eller Doha.
  • Al lokal transport ud / hjemrejse og planlagte udflugter.
  • Besøg i et ægte Ashram / Yoga skole. 
  • 10 overnatninger i delt dobbeltværelse på det eksotisk lille strandhotel Palm Tree Heritage i bungalows (tillæg for enkeltværelse 1950 kr). Halvpension (morgen- og aftensmad) med varieret menukort inkl. mange veganske retter og friskpressede juicer. Indisk stil, rent og pænt, 3 stjernet. Se mere om hotellet her.
  • 2 overnatninger i Periyar nationalpark i delt dobbeltværelse inkl. udflugt i parken og halv pension.
  • 3,5 timers Yoga dagligt (morgen og aften). 
  • Heldags udflugt med flodbåd på det såkaldte "Backwaters".
  • Guidede udflugter til Cliffen og templer i lokalområdet.

Turen egner sig også for en ledsager der ikke dyrker så meget Yoga.

CatYoga ved Catharina Wiessner

Registreret rejseudbyder i REJSEGARANTIFONDEN, medlems nummer: 3263