INSTRUKTØRER

Catharina - Yin,  Hatha og Yoga Nidra 

Mit navn er Catharina og jeg åbnede Catyoga i 2019. Her møder du dygtige instruktører der brænder for yoga.

Selv har jeg har dyrket yoga i over 40 år, men  begyndte først at undervise i 2016. Det hele startede da min kiropraktor sagde til mig, at den eneste måde jeg kunne slippe for behandlinger hos ham, var ved at dyrke mere Yoga, og han fik ret.

Yoga er for mig blevet en livslang ledsager, der giver fysisk velvære, og styrker mig mentalt. At jeg nu kan give mine erfaringer og oplevelser med Yoga videre, gør mit liv med yoga endnu rigere.

At skrive min kandidatafhandling føles som en udfordrende rejse, men der er nogle fantastiske ressourcer derude. Biblioteket er mit go-to sted for bøger, men det er også værd at tjekke online ressourcer. En fantastisk fertige masterarbeit kaufen hjemmeside, som virkelig har hjulpet mig, er en dedikeret til specialestuderende. Her finder jeg artikler, skabeloner og gode råd. Denne hjemmeside er en nøgle til at gøre min opgave mere håndterbar og mindre skræmmende.

Det er vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas, om du er nybegynder eller øvet betyder ikke noget, vi er aldrig flere ad gangen end, at jeg kan give dig individuelle instruktioner.

Til daglig bor jeg i Karlslunde med min mand. 

UDDANNELSE
Min formelle uddannelse har jeg modtaget i Indien.  Det fangede mig så meget at jeg den dag i dag fortsætter med at tage kurser i Danmark og udlandet. Nu har jeg 750 timers uddannelse og er godkendt af den internationale organisation Yoga Alliance.

REJSER MED YOGAEN

Min yogamåtte er altid med mig og jeg har fået mange dejlige oplevelser. I Burma mødte jeg en spændende munk, som lærte mig forskellige meditationsteknikker.

På mine rejser har jeg mødt mange dygtige instruktører og håber at give så meget som muligt videre til dig og samtidig være en kilde til inspiration. 

I yoga er der ikke noget endemål, det er en proces. Hvor meget yoga skal fylde i din hverdag, er jo helt op til dig.

Namaste.

 

Mia - Hatha og Ashtanga 

Jeg er uddannet Yoga instruktør i Yang og Ashtanga igennem DGI, derudover har jeg taget et hav af kurser og inspirations kurser igennem årene, for at følge med på noderne. 

Ud over yoga instruktør er jeg også uddannet instruktør for både voksne og børnehold (Dans Fitness, bootcamp, feminin fitness, Gym træner dance, fræk fitness og forældre/børn hold).

Om mig selv kan jeg fortælle at jeg har praktiseret yoga i ca. 15 år, startede til Yoga da min krop ikke kunne holde til at danse på høj niveau mere, har danset siden jeg var 2 år. 

Privat er jeg gift og har en søn på 3 år.

Camilla - Yin og Hatha 

Jeg hedder Camilla og har dyrket yoga i 12 år, jeg startede min yogarejse da jeg efter min datters fødsel fik problemer med hoften.

Jeg forelskede mig hurtigt i yogaen da jeg oplevede på egen krop og sind yogaens magi.

I Juni 2021 valgte jeg at uddanne mig Yin yoga instruktør hos Sattva yoga og i januar 2022 tog jeg Yang overbygningen.

Jeg bor i Greve med min datter Olivia på 14 år.

Vicki - Yin, Hatha og Vinyasa

Min interesse for yogaen blev vagt tilbage i 2013 på en terapeut uddannelse. 
Som en del af uddannelsen indgik der yoga og jeg fandt hurtigt ud af, at det jeg i virkeligheden søgte, var mere ro og balance i mit eget liv og det kunne jeg mærke at jeg fandt gennem yogaen. Siden har jeg taget flere forskellige yogauddannelser og har b.la undervist i mit eget yogastudie, i firmaer og Aof igennem de sidste 8 år, og nu hos søde Catharina.

Jeg glædes hver dag over at kunne give yogaen videre og være med til at gøre en så stor forskel for andre mennesker - I min undervisning ligger jeg vægt på, at alle skal føle sig godt tilpas og få så meget ud af undervisningen som muligt og samtidig holder jeg øje med, at du kommer sikkert igennem alle øvelserne og guider dig hele vejen.

Tine Yin og Gong

Tine har i 25 år arbejdet med sundhed/sygdom, kropsterapi, og ernæring. De seneste 6 år også som yogalærer og gongspiller.

Ved kontinuerligt at arbejde holistisk med mennesker, studere forskning, tage kurser, har hun nu en palette af terapier og metoder der kan bringe ethvert menneske i en bedre retning.

Yin yoga og gong er en vidunderlig kombination der giver en stor oplevelse. Giver en fredfyldthed, forbedre gennemstrømning af både blod og ilt til kroppens organer.

Gong giver vibrationer i rummet og i kroppen. Det kan helt konkret opleves som en sitren. Vibrationnen aktiverer vores vagusnerve og det er der behov for hos mange moderne mennesker. Vi lever måske lidt for travlt, for lidt sansende, for lidt blødt/bevægeligt. Måske har der været traumer, konflikter, stress eller chok. Det kan fryse eller stivne vagus som herefter har brug for hjælp til at blive blød og bevægelig igen. En aktiv vagus dæmper inflammation, styrker og stimulerer fordøjelsen. En aktiv vagus kan også sænke stress og løfte humøret.  Gong er en af de meget kraftfulde metoder til at aktiverer vagus. En læge på Holbæk sygehus har arbejdet med gong og andre dybe baslyde. På den måde har han behandlet kroniske smerter, depression, covid-senfølger og vaccinereaktioner.

Men først og fremmest inviterer jeg til at prøve gong som en oplevelse og som en vej til dyb afspænding.

Vibeke - Hatha

Mit navn er Vibeke, og det er en glæde at blive en del af Catyoga, hvor jeg vil dele min lidenskab for yoga med jer.

Jeg blev certificeret yogalærer i 2014 med uddannelse fra Hansa Yoga, hvor jeg fik værdifulde redskaber og viden til at dygtiggøre mig indenfor yogaens praksis. Jeg har siden undervist i hatha yoga, og nyder at videregive den særlige følelse, en yoga klasse giver - følelsen af at himlen er lidt mere blå. 

I mine yogatimer stræber jeg efter at kombinere smidighed med styrke og skabe en indre varme og ro hos mine elever. Jeg tror på, at hver enkelt af os har potentiale til at opnå balance mellem krop, sind og sjæl, og det er netop dette, jeg forsøger at facilitere i mine klasser. 

Jeg lægger stor vægt på at skabe et rum, hvor mine elever føler sig trygge og støttede til at udforske deres egen praksis. Gennem øvelser, der fokuserer på både fysisk styrke og mental ro, guider jeg mine elever til at opdage deres fulde potentiale og finde indre harmoni.

Jeg ser frem til at møde jer på yogamåtten og sammen udforske den smukke rejse, som yoga kan være.

Namaste 

Vibeke