Workshop

Til efteråret vender vi tilbage med flere spændende workshops.

Workshop i Yoga Nidra, også kaldt yogiens søvn.
Vi kommer igennem alle fokusområder i dejligt lange yin stræk. Derefter guider jeg dig til en dyb afspænding i krop og sind. Lad verden passe sig selv imens jeg tager dig med på en meditativ rejse i dine indre landskaber. Du vil gå ind i weekenden med velvære og dejlig ro.
Vi afslutter med lidt frugt og ingefær shot.

Workshop i restorative yoga Her får du rig mulighed for at invitere nærværet indenfor. Vi starter workshoppen med at du bliver guidet igennem nogle blide bevægelser, hvor vi forbinder os med åndedrættet, så sindet lige så stille falder til ro.
Herefter bevæger vi os ind i de restorative stillinger, hvor vi tillader hele nervesystemet af falde til ro, ved at ligge i stillingerne længere tid ad gangen, støttet op af puder og tæpper, så både tanker og spændinger i kroppen lige så stille slipper og der indfinder sig en ganske særlig ro. Restorative yoga virker nærmest terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv.

Afslutningsvis vil du blive guide igennem en afspænding, hvor du får lov at mærke eftervirkningen af dyb ro og afslappethed.

Kom og oplev denne restorative yogas mange fordele som:
- Bedre balance i nervesystemet
- Bedre søvn
- Mindre stress
- Et stærkere immun system
- En bedre fordøjelse
- Mental klarhed
- Bedre vejrtrækning
- Indre ro og afslappethed
Alle kan deltage på workshoppen, hvad enten du er nybegynder eller en garvet yoga entusiast.

Workshop med Yin og Gongbad

Catharina tager dig igennem dejligt lange yin stræk hvor hele kroppen bliver næret, afslappet og får mulighed for at slippe .

Tine giver dig mulighed for dybdegående afspænding med lyd-vibrationer der bader dig så det kan mærkes i hele kroppen. Dette er dybt afspændende og hjælper din hjerne ind i de lave frekvenser så du kan opleve en drømmeagtig men vågen tilstand.