Eksotisk Yogarejse til Phuket i Thailand 1 marts 2025.  

 

Kom med på en luksus yogarejse til Thailand 1-15 marts 2025.

Vi laver yoga morgen og eftermiddag med udsigt over djungel og hav. Om morgenen får du opfriskende hatha yoga og om aftenen de lange rolige yin stræk. Vi praktiserer også Pranayama/åndedrætsøvelser og meditation. Er du øvet eller nybegynder, det spiller ingen rolle, alt er sat sammen så alle kan være med. I turen er der også inkluderet tre halvdags udflugter. Der er plads til 12 deltagere og jeg følger med hele vejen.

Har du en kæreste der vil med på rejsen, men ikke ønsker at deltage i yogaen så er det også en mulighed, selvfølgelig til reduceret pris. På turen får du / I rig mulighed for afslapning på stranden eller ved poolen og til at nyde Thailands mange fine wellness tilbud. Her er et behageligt tropisk klima. Der findes også fine golfbaner i området.

Vi flyver fra København til Thailand. Derefter kører vi med egen bus i ca. 1 tim og 15 min til Kata beach på vestkysten af Phuket. Området har et behageligt tropisk klima.

 Vores lille 4 stjerners hotel har kun 40 værelser og er opbygget omkring en dejlig pool og har to overdækkede yoga sale.  Her er afslappet stemning, hvor du kan nyde en blanding af en afkølende dukkert i havet eller poolen få tid til at sætte tempoet ned, nyde en detox drink og se fantastiske solnedgange.

Der er et fint udvalg af alt fra sunde vegetariske retter til traditionelle Thai retter. 

Alle værelser har aircondition, køleskab, og mulighed for at lave kaffe / te. Her er der lagt op til at du kan nyde nuet og slappe af.

Vi bor med fin udsigt op ad de frodige bjerge i området, men dog ikke mere end 5 min. kørsel til strand/by med gratis hotel transport.

Vores lille hotel ligger i gåafstand til Kata strandend og er den gratis hotelbus at foretrække pga det bakkede terræn og varmen.)

Massage , ansigtsbehandlinger m.m. udbydes fra ca 75 kr/tim.

I turen er også inkluderet tre ½ dagsudflugter.

Du kan trygt rejse med mig til Thailand. Sundhedsvæsenet her er velfungerende og de fleste Thaier i området taler engelsk. Af vaccinationer anbefales Havrix mod Hepatitis. Jeg har boet/besøgt dette område af Thailand i mere en 25 år pga. mit tidligere arbejde. Jeg er også uddannet Spies guide og har som sådan arbejdet en del år i Spanien. Her var jeg også instruktør på Spies Rejsers guideskole. Derudover er jeg uddannet Røde Kors førstehjælps instruktør. 

Jeg kan love dig, at denne rejse bliver en meget stor og eventyrlig oplevelse for både krop og sjæl, hvor vi også møder Thailands betagende, venlige, smilende og farvestrålende verden.

Rejsen koster 19.800 kr. og inkluderer følgende:

 • Flytransport t/r København – Thailand
 • Transport til og fra hotellet
 • 12 overnatninger i delt dobbeltværelse, tillæg for enkeltværelse 3.000 kr
 • Fantastisk morgenmad / brunch
 • 2 daglige yoga klasser, 3 halvdags udflugter og en mindre udflugt. Disse dage har vi kun 1 yoga klasse. Du får også en fridag.
 • Alle skatte og afgifter er inklusive.  
 • Medrejsende uden yoga fratrækkes 2.400 kr.

Vil du være sikker på at komme med så bestil din rejse nu og betal 7.000 kr. Resten betales senest 6 uger før afrejse. 

Skriv til mig på caw@catyoga.dk så sender jeg betalings oplysninger.

Prisen inkluderer ikke rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

Catyoga er medlem af Rejsegarantifonden og følger gældende rejsevejledninger.

Namaste

Catharina

PROGRAM:

Fredag 1/3 

21.50 afgang fra København

Lørdag 2/3

18.45 ankomst til Phuket efter mellemlanding i Doha

Transport til hotel ca. 60 min.

Fælles spisning for dem der ønsker

Søndag 3/3

Brunch frem til kl. 11.00

12.00 Fælles tur til byen/stranden for dem der ønsker

16.30-18.15 Yin og meditation

Mandag 4/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

16.30-18.15 Yin og meditation

Tirsdag 5/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

16.30-18.15 Yin og meditation

19.15 Udlugt , fælles tur til Phatong

Onsdag 6/3

8-10 Morgenmads buffet

Udflugt - sejltur i long tail boat

16.30-18.15 Yin og meditation

Torsdag 7/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

16.30-18.15 Yin og meditation

Fredag 8/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

Lørdag 9/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

16.30-18.15 Yin og meditation

Søndag 10/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

Udflugt: Big Buddha, Sunday market i Phuket town

Mandag 11/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

16.30-18.15 Yin og meditation

Tirsdag 12/2

FRI

Onsdag 13/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

16.30-18.15 Yin og meditation

Torsdag 14/3

8.15 Neti næseskylning (frivilligt)

8.30-10 Hatha

10-11 buffet morgenmad

Fælles middag (frivilligt)

Fredag 15/3

9.15 afgang til København via Doha

20.30 ankomst i København

 

 

Udtalelser:

Det er super afslappende at være i Thailand med Catharina og Franz, som har styr på alt og har et kæmpe lokalkendskab. 

De fleste dage byder på to sessioner yoga og giver derudover rig mulighed for afslapning på hotellet eller udflugter på egen hånd. 

Rejsen kan anbefales på det varmeste. 

Marianne

 

Det har, på mange måder, været en meget betydningsfuld tur med CAT yoga til Thailand, som næsten ikke kan beskrives, men som bør opleves.

En meget veltilrettelagt tur, som bl. a. bød på yoga i verdensklasse, og mange fantastiske oplevelser, der var med til at give turen lidt ekstra krydderi.

Derudover har jeg lært mange dejlige mennesker at kende, og oplevede tilmed en helt fantastisk energi blandt alle yogierne.

Ikke mindst har det været en tur, hvor jeg har haft rig mulighed for, at lære mig selv lidt bedre at kende, hvilket jeg aldrig ville have været foruden.

Så en stor tak til Catharina og Franz.

Bettina 

Det var en fantastisk tur, dejlige værelser og selskab og et vidunderligt værts par. 
Personale på hotellet var hjælpesomme og imødekommende.
Udflugterne var oplevelses rige og interessante 
Klart et sted og anbefale.
Yoga var skønt dagligt, og dejligt med en pausedag.
Tina 
 
Rejs trygt og godt med CATYOGA, det har jeg gjort i 2020 og i 2023 en yogarejse som alle kan være med på uanset alder og køn, for som Catharina siger "der er altid en alternativ øvelse" hvis der er en øvelse som din krop ikke lige vil samarbejde om. Det er balsam for krop og sjæl.
I 2020 var det en gave til mig selv, da jeg blev 60 år.
I 2023 var det også en gave til mig selv, vi var flyttet og vinteren havde været hård på mange måder. Gør noget godt for dig selv, book din plads 2024 og tag med Catharina og Franz til Thailand.
Jeg håber, at jeg er på igen i 2025
Kirsten
 
Jag är tacksam för att jag åkte med på resan, som var helt fantastisk! Jag tyckte att allt var bra. Resan, flygbolaget, hotellet, frukosten, utflykterna, Thailand och allt vad landet har att erbjuda gav mersmak, vädret och guiderna ( du och Franz) och för att inte glömma Yogan. Ditt sätt att leda yogan var mer än bra. Jag gillar att det är så tillåtande, att alla gör i sin takt och efter sin förmåga. Det enda jag saknade var möjligtvis en/två extra lediga eftermiddagar, för att få lite mer egen tid.
Karin
 
CatYogas rejse til Thailand har for mig været en utrolig dejlig og berigende oplevelse på alle planer:
 • Thailand er et smukt land, dejlig varmt og de mange muligheder for massage er en gave til krop og sjæl.
 • Hotellet ligger i rolige omgivelser - højt oppe lige ved regnskoven og med udsigt til havet, alt fungerer, og der er trygt og rart at være. Maden er sund og lækker, personalet hjælpsomme og søde.
 • Yoga 2 gange om dagen var ideel for mig og jeg kunne mærke min krop blev stærkere, det gav tilpas struktur på dagen og stadig masser af fritid.
 • Rejsegruppen var skøn - vi var 14 personer og der var mange smil og hygge men også tid til dybe snakke undervejs.
 • Catharina og Franz skabte trygge rammer og lagde meget vægt på, at alle skulle gøre det de havde brug for, så for mig var frivillighed et nøgleord, som gav mig de helt ideelle betingelser for fordybelse, refleksion, selvomsorg, at nyde livet, udfordre mig selv og bare være med det der var. Jeg elskede hvert minut og rejser gerne igen. 

Marianne T

 

Kan varmt anbefale denne dejlige rejse med Catyoga - fuldstændig fantastisk på alle måder. Fin flyverute, skønt hotel - lige tilpas størrelse og placering med dejligt personale og vidunderlig morgenmad. Catharina's måde at undervise yoga på er i topklasse. God information både før og under rejsen, Franz & Catharina har et godt lokalt kendskab hvilket føles trygt, og udflugterne var gennemtænkte og god fordelt under opholdet.  Tak... bare tak!

Elisabeth

“Har for første gang været på yogarejse og for første gang været i Thailand. Og det var en fantastisk oplevelse at rejse med CatYoga - Catharina og Franz er nogle super rejseledere. Jeg følte mig meget tryg i deres selskab og der var helt styr på tingene. Vi fik mulighed for at besøge/opleve noget “typisk thailandsk” og det var dejligt der var tænkt oplevelser med i turen.
Selve stedet, hotellet og den udendørs yogasal danner en smuk ramme om skøn morgen- og aften-yoga. Catharina er meget autentisk og en fantastisk yogainstruktør - og der er plads til alle niveauer hos hende.
Hotellet er hyggeligt og intimt, med en fin pool som centrum og med den lækreste morgenmad man kan tænke sig. Placeringen er også god - det er muligt at opleve nattelivet i byen, men man bliver ikke forstyrret af larm når man er på hotellet.
Vil til enhver tid anbefale dig at rejse med CatYoga, både for at nyde de skønne yogatimer men også for at opleve Thailand med 2 dygtige og passionerede rejseledere. Namaste
Merethe

Tak for jeres fantastiske rejser med tryghed og alt jeres arrangement, der er styr på det hele, I er bare så gode til det der, først Indien og nu Thailand.  Det er tankevækkende, at 30 timers yoga på 2 uger gør for kroppen, sikke en ”indsprøjtning” for krop, sjæl, sind og styrke og et mega velbefindende man opnår. Dejlige oplevelser sammensat af jer, der er tænkt på det hele med særværdigheder, byliv, marked, smuk natur, dejlige spisesteder, hygge og meget mere.

Så er der fællesskabet, ingen behøver at følge sig ene, der er altid nogen at gøre noget med på kryds og tværs, om det er shopping, strandtur eller ”bjergbestigning” til den store BUDDHA eller måske et kloster eller noget helt andet. Tak for en skøn yogaferie.

Marianne M

 

Rejsegaranti Fonden billede
Eksotisk Yogarejse til Phuket i Thailand. Udsolgt.

Kom med på en luksus yogarejse til Thailand 4-16 marts 2023.

Der er plads til 12 deltagere  og jeg følger med hele vejen. Vi rejser med Thai Airways fra København via Bangkok til Phuket i Thailand. Derefter kører vi med egen bus i ca. 1 time til Kata beach på vestkysten af Phuket. Området har et behageligt tropisk klima, ikke for men dog varmt, som feks i Grækenland.

Vi bor med fin udsigt op ad de frodige små bjerge i området, men dog ikke mere end 5 min. kørsel til strand/by med gratis hotel transport. Det lille 4 stjerners hotel med kun 40 værelser er opbygget omkring en dejlig pool og to overdækkede yoga sale med udsigt til hav og jungle. Her dyrker vi Yin og Hatha yoga samt meditation to gange dagligt. Her er en afslappet stemning hvor du kan nyde en blanding af strand liv med afkølende dukkert i havet, får tid til at sætte tempoet ned, nyde en detox drink og se fantastiske solnedgange.  Vores lille hotel ligger i gå afstand til Kata stranden (dog er den gratis hotelbus at foretrække pga det bakkede terræn og varmen.)

Alle værelser har aircondition, køleskab, mulighed for at lave kaffe/te. Her kan man spise alt fra det sunde, vegetariske til traditionelle Thai retter. Massage , ansigtsbehandlinger m.m. udbydes fra ca 60 kr/tim.

I turen er også inkluderet 3 ½ dags udflugter.

Du kan trygt rejse med mig til Thailand. Sundhedsvæsenet her er velfungerende og de fleste Thaier i området taler engelsk. Af vaccinationer anbefales Havrix mod Hepatitis. Jeg har boet/besøgt dette område af Thailand i mere en 25 år pga. mit tidligere arbejde. Jeg er også uddannet Spies guide og har som sådan arbejdet en del år i Spanien. Her var jeg også instruktør på Spies Rejsers guideskole i mange år. Derudover er jeg uddannet Røde Kors førstehjælps instruktør. 

Jeg kan love dig, at denne rejse bliver en meget stor og eventyrlig oplevelse for både krop og sjæl, hvor vi også møder Thailands betagende, venlige, smilende og farvestrålende verden.

Rejsen inkluderer flytransport t/r København CPH – Thailand HKT med en mellemlanding, transport til og fra lufthavn (ca. 1,15 time), morgenmad eller brunch, 2 daglige yoga klasser, 3 halvdags udflugter og disse dage har vi kun 1 yoga klasse. Du får også en fridag. Alt er inklusive skatter og afgifter.  

Namaste 

Kærlig hilsen Catharina

Catharina Indien yoga
Eksotisk Yogarejse til Kerala, Indien. 
28 feb - 12 mar UDSOLGT.   
Indien 13 - 28 nov 2021 er desværre udskudt pga Corona situationen.  

Der er plads til max. 12 deltagere på hver rejse og jeg følger med hele vejen. 

Vi rejser med Emirates Airlines eller QatarAirways fra København via Dubai eller Doha til Trivandrum i delstaten Kerala, Indien. Derefter kører vi med egen bus i ca. halvanden time til Varkala på den Indiske sydvest kyst.

Området har et behageligt tropisk klima, i stil med det syd Thailandske. Vi bor lige ud til stranden og dyrker Yin Yoga og traditionel Hatha Yoga  samt meditation to gange dagligt til lyden fra bølgerne og med udsigt over havet. Her er afslappende stemning hvor du kan nyde en afkølende dukkert i havet, får tid til at sætte tempoet ned, være i nuet og nyde den smukke solnedgang. Vores lille hotel ligger i gå afstand til det der kaldes Cliffen, et paradis for alle med interesse for Yoga og Ayurveda og hvor der er mulighed for at prøve forskellige ayurvediske behandlinger. Du finder også mange små spændende indiske butikker, cafeer, restauranter m.m. Vi tager på ture til de lokale templer, sejler på Backwaters, besøger et Ashram (Yoga skole).

Du kan trygt rejse med mig til Indien, sundhedsvæsnet her er velfungerende og de fleste indere i området taler engelsk. Af vaccinationer anbefales hepatitis A, tyfus vaccination og man kan tage malariapiller, dog er malaria ikke udbredt i de kystnære områder. Jeg har besøgt området en del gange og boet i Kerala i mere end 4 måneder sammenlagt. Jeg er også uddannet Spiesguide og har som sådan arbejdet en del år i Spanien. Her var jeg også instruktør på Spies Rejsers guideskole i mange år. Derudover er jeg uddannet Røde Kors førstehjælps instruktør.

Den Indiske delstat Kerala er det bedst stillede område i Indien og kaldes også med et smil: ‘India light’.Jeg kan love dig, at denne rejse bliver en meget stor og eventyrlig oplevelse for både krop og sjæl, hvor vi også møder Indiens betagende, anderledes, kærlige og farvestrålende verden.

Kærlig hilsen Catharina 

Blomster Kerala, Indien
Kerala, Indien yoga

DET PRAKTISKE

Pris: 15.800 kroner.
Heraf betales 6000 kroner ved booking af rejsen og resten af beløbet 21 dage før afrejse.

Inkluderet i prisen er:

 • 3 gange 90 min Yoga undervisning i Karlslunde, hvor der er mulighed for at mødes før rejsen
 • Fly i turistklasse inkl. mad og drikke  til Trivandrum via Dubai eller Doha.
 • Al lokal transport ud / hjemrejse og planlagte udflugter.
 • Besøg i et ægte Ashram / Yoga skole. 
 • 10 overnatninger i delt dobbeltværelse på det eksotisk lille strandhotel Palm Tree Heritage i bungalows (tillæg for enkeltværelse 1950 kr). Halvpension (morgen- og aftensmad) med varieret menukort inkl. mange veganske retter og friskpressede juicer. Indisk stil, rent og pænt, 3 stjernet. Se mere om hotellet her.
 • 2 overnatninger i Periyar nationalpark i delt dobbeltværelse inkl. udflugt i parken og halv pension.
 • 3,5 timers Yoga dagligt (morgen og aften). 
 • Heldags udflugt med flodbåd på det såkaldte "Backwaters".
 • Guidede udflugter til Cliffen og templer i lokalområdet.

Turen egner sig også for en ledsager der ikke dyrker så meget Yoga.

CatYoga ved Catharina Wiessner

Registreret rejseudbyder i REJSEGARANTIFONDEN, medlems nummer: 3263