KOM TIL YOGA

TILMELD DIG ET YOGAHOLD 
Her kan du se holdene 3 uger frem

 

Catharina

Hos os er det Drop in yoga hvor du blot melder dig til gang for gang og betaler på MobilePay efter timen. 

Priser: 

90 min 60 kr    120 min 80 kr

Work shop 250 kr

Alle hold afsluttes med et lille glas ingefær shot.

VINTER

Når vejret tillader det rykker vi ud i yogahuset, cementen skal lige tørre.  

Der er lige kommet et nyt torsdagshold (2 timer) på programmet. Er  du en "early yogini" så er du velkommen tirsdage hvor der er blid Yang/Hatha yoga kl. 8.30 og søndage til Hatha kl. 8.00. At starte dagen med yoga, det kan noget helt særligt. 

Nyhed!                                                                Vi er så glade for at vi nu kan tilbyde Astanga yoga. Første gang d. 27/9, her er der introduktion og det koster ikke noget. 

Astanga er en af de mest dynamiske former for yoga samt en af de mere traditionelle.
 
I Astanga Yoga praktiserer man den samme serie af stillinger igen og igen. Din serie af stillinger udvides, når du mestre foregående stillinger. Serierne er altså opbygget således, at stillingerne hele tiden forbereder én til kommende stillinger.
Der vil blive taget hensyn til din niveau og målet er at alle skal kunne være med. 
 
For alle yoga hold, gælder at nybegynder eller øvet betyder ikke noget, vi er aldrig flere ad gangen end at vi kan give dig individuelle instruktioner. 

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og søndag kan Du komme til Yoga i Karlslunde.  Ovenfor kan Du tilmelde  dig eller blot logge ind for at se hvornår der er yoga. Du kan altid se holdene 3 uger frem.  Har du brug for hjælp med tilmelding så se under "support". Adressen er Mejerivej 27 Karlslunde landsby

Jeg arrangerer også Yoga weekender på et dejligt retreat ved havet i Kobæk. 

Mange andre arrangement typer er velegnede til at møde Yogaen, her hjælper jeg også gerne.

Yoga undervisning Karlslunde
Yoga undervisning Karlslunde

TRADITIONEL YANG/HATHA YOGA

 Yang yoga består af en blanding af Yogastillinger (asanas) og gymnastiske øvelser i et sammenhængende flow. Hertil kommer vejrtræknings øvelser (pranayama) og afslapnings øvelser (shavasana).

I den flere tusinde år gamle Indiske og Tibetanske tradition er yoga meget omfangsrigt, med fokus på bl.a. etik, diæt, renselse, meditation og et helt system for åndelig udvikling. 

Yang yoga er det modsatte af yin yoga. I yang yoga bruges der muskler og øvelserne udvikler varme. 

YIN YOGA

I Yin Yoga bruger vi ikke aktivt vores muskler og har altså ingen opvarmning. Alle kan have glæde af Yin yoga, også dem der har et aktivt liv med fodbold, løb, Hatha Yoga og meget andet.

I Yin Yoga bruger vi tyngdekraften og holder stillingerne i 1 til 5 minutter for, at få strukket vores bindevæv, sener og ligamenter. Samtidigt træner vi også nærvær og at få tid til at mærke kroppen. Kroppen råber normalt op, når vi føler smerte eller uro - i Yin hvisker den til os.

Yin giver en mere smidig krop og giver lejlighed til at nyde nuet. Når vi i de lange, dybe stræk spænder kroppens bindevæv, får vi smidiggjort og udskiftet væske i bindevævet på samme tid. Disse blide og dynamiske bevægelser, som samtidigt forbinder os med åndedrættet, gør os mere mobile.

Yoga undervisning Karlslunde
Yoga undervisning Karlslunde